Hírek

Gyülekezeti lelkigondozás

Az ember a Biblia szerint három részből áll: test, lélek és szellem. Fontos, hogy mind a hárommal foglalkozzunk!
Lelkigondozásra a lelkészünk is rendelkezésre áll, de igyekszünk lehetőséget biztosítani összetettebb gondok esetében is, szakképzett lelkigondozókkal.
 
Mi is a lelkigondozás?
A lelkigondozás olyan segítő kapcsolat, amelyben a professzionálisan képzett lelkigondozó áll az egyes ember vagy embercsoportok mellett az új életszakaszokhoz vezető átmenetekben, az örömteli, rendkívüli vagy éppen szórványos, mindennapi élethelyzetekben.
 
Azon az úton szeretnénk kísérni téged, ahol éppen tartasz. A lelkigondozói beszélgetések során szeretnénk segíteni, hogy ki tudd fejezni fájdalmaid, vágyaid, majd megadni számodra azt a segítséget, amire szükséged van.
Ha más egyház tagja vagy esetleg még nem vagy keresztény, akkor is szeretettel várunk!
 
Amennyiben nyitott vagy megosztani az életed, vannak kérdéseid vagy csak szeretnéd, hogy valaki meghallgasson te vagy az akit szeretettel várunk!
 

Bejelentkezés módja:

Kérjük, hogy az ITT elérhető adatlapot töltsd ki, és küld el nekünk a jelentkezés első lépéseként (adataidat bizalmasan kezeljük, csak a koordinátor, és a leendő segítőd látja azt). Az ebben megfogalmazott, leírt szempontok alapján gondoljuk át, hogy kit javasoljunk neked. Egyeztetést követően rövidesen visszajelzünk neked, megadva a segítőd nevét, elérhetőségét, akivel pár héten belül elkezdheted a közös munkát.

 

 

 

 

Alkalmaink: Vasárnap 10:00-11:30

Golgota Dél-Pest Keresztény Gyülekezet

1191, Budapest, XIX. Üllői út 206/B

Képek

Feliratkozás hírlevélre

Ha szeretnél értesülni híreinkről vagy részese lenni gyülekezetünknek íratkozz fel csoportunkba!